Doe mee

Deelnemen aan Bulbs4Kids is heel eenvoudig. Meld je klas aan via de aanmeldknop onderaan deze pagina en ontvang het gratis bloembollenpakket begin november. In totaal zijn er 400 pakketten beschikbaar, wees dus snel want op is op! Bij inschrijving doet je klas automatisch mee aan de wedstrijd om de Gouden Bloembol 2018.

Voorwaarden

Let op er zijn voorwaarden aan deelname aan Bulbs4Kids verbonden:

Inhoud Bulbs4Kids bloembollenpakket

Met het Bulbs4Kids-pakket kun je als klas direct aan de slag. Het pakket bevat:

De wedstrijd om de Gouden Bloembol 2018

Stuur foto’s / video’s in van jullie ontdekkingsreis van bloembollen en wie weet winnen jullie de Gouden Bloembol 2018. Stuur de foto’s en of video’s in via de website of via Facebook.

Foto / video momenten:

  1. November 2017 - Ontwerpen: ontwerp met de klas jullie bloembollentuin. Maak een foto of video van het ‘ontwerpen’ en stuur deze toe.
  2. November 2017 - Plantmoment: plant met elkaar de bloembollen volgens het ontwerp.  Maak een foto of video van het ‘plantmoment’ en stuur deze toe.
  3. Februari 2018 – Allereerste stelen: maak een foto of video van het boven de grond uitkomen van de ‘allereerste stelen’ en stuur deze toe.
  4. Maart- mei 2018 – In volle bloei: maak een foto of video van jullie bloembollentuin ‘in volle bloei’ en stuur deze toe.

De klas met de mooiste bloembollentuin wint de Gouden Bloembol 2018. 

 

Deel deze pagina:

WIN DE GOUDEN BLOEMBOL 2017
upload eigen foto / video