Foto’s en video’s insturen kan t/m 31 mei

Het is bijna zover! 4 juni wordt de winnaar van de Gouden Bloembol 2020 gekozen uit de honderden inzendingen. Nog geen foto’s of video’s ingestuurd? Het kan nog steeds, t/m 31 mei. Inzendingen We hopen dat het goed gaat met jullie. Ondanks de afwezigheid van de kinderen i.v.m. de Coronamaatregelen, zijn er honderden foto’s en […]

Het is bijna zover! 4 juni wordt de winnaar van de Gouden Bloembol 2020 gekozen uit de honderden inzendingen. Nog geen foto’s of video’s ingestuurd? Het kan nog steeds, t/m 31 mei.

Inzendingen

We hopen dat het goed gaat met jullie. Ondanks de afwezigheid van de kinderen i.v.m. de Coronamaatregelen, zijn er honderden foto’s en video’s ingezonden door juffen en meesters. Het is ontzettend leuk om te zien hoe alle bloembolletjes groeien en bloeien en met hun kleuren de school versieren. Wil je ook meegenieten? Bekijk dan de inzendingen op onze website, Twitter– en Facebookpagina.

Gouden Bloembol 2020 winnen

Alle klassen die foto’s en video’s hebben ingezonden, maken kans op de Gouden Bloembol 2020. Doe je mee aan Bulbs4Kids maar heb je nog niets ingezonden? Wacht niet langer en stuur ze vandaag nog toe. Inzenden kan t/m 31 mei. We kunnen niet wachten om van nog meer mooie schooltuinen te genieten.

Deel deze pagina:

WIN DE GOUDEN BLOEMBOL 2021
UPLOAD JE EIGEN FOTO/VIDEO