Glimp Gouden Bloembol 2019

Hoera! De Bulbs4Kids-award is binnen. De Gouden Bloembol 2019 staat klaar om in mei in ontvangst te worden genomen door de winnende klas van Bulbs4Kids. Inzendingen Er zijn ontzettend veel leuke beelden van het bloembollen plantmoment ingezonden op www.bulbs4kids.com. Nu veel bloembollen aan het groeien zijn, worden hier ook foto’s en video’s van ingezonden. We […]

Hoera! De Bulbs4Kids-award is binnen. De Gouden Bloembol 2019 staat klaar om in mei in ontvangst te worden genomen door de winnende klas van Bulbs4Kids.

Inzendingen

Er zijn ontzettend veel leuke beelden van het bloembollen plantmoment ingezonden op www.bulbs4kids.com. Nu veel bloembollen aan het groeien zijn, worden hier ook foto’s en video’s van ingezonden. We zien dat de krokussen op dit moment staan te schitteren en de tulpen en blauwe druifjes er spoedig aankomen.

Ontdek

Het heerlijke voorjaarszonnetje is perfect om lekker met de klas de schooltuin in of het schoolplein op te gaan, en te ontdekken hoe de geplante bloembolletjes erbij staan. Herkennen jullie de verschillende soorten? Vergeet niet om leuke foto’s en video’s te maken. Hiermee maak je nog steeds kans op de Gouden Bloembol 2019.

Deel deze pagina:

WIN DE GOUDEN BLOEMBOL 2024
UPLOAD JE EIGEN FOTO/VIDEO