Klassen enthousiast over bloembollen

In heel Nederland, Duitsland, Engeland en Canada planten 2.286 klassen bloembollen via het Bulbs4Kids-project. Dat zijn 80.080 kinderen die samen 1.371.600 (anderhalf miljoen) bloembollen! Reacties We krijgen via de mail veel leuke reacties van deelnemers aan Bulbs4Kids. Er zijn juffen en meesters die weblogs schrijven over het planten van de bloembollen of een leuk nieuwsbericht […]

In heel Nederland, Duitsland, Engeland en Canada planten 2.286 klassen bloembollen via het Bulbs4Kids-project. Dat zijn 80.080 kinderen die samen 1.371.600 (anderhalf miljoen) bloembollen!

Reacties

We krijgen via de mail veel leuke reacties van deelnemers aan Bulbs4Kids. Er zijn juffen en meesters die weblogs schrijven over het planten van de bloembollen of een leuk nieuwsbericht voor op de website van de school. Anderen sturen een bedankje of foto’s. We vinden het ontzettend leuk om al deze reacties te ontvangen.

Inzendingen Gouden Bloembol 2019

Alle klassen die een Bulbs4Kids-pakket hebben ontvangen dingen automatisch mee naar het winnen van de Gouden Bloembol. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is foto’s of video’s inzenden via de website. De inzendingen stromen op dit moment binnen. Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje. Doe ook mee en wie weet win je de Gouden bloembol 2019.

Deel deze pagina:

WIN DE GOUDEN BLOEMBOL 2024
UPLOAD JE EIGEN FOTO/VIDEO