Schrijf je in voor Bulbs4Kids

Laat jouw leerlingen kennismaken met de magie van bloembollen dankzij het gratis bloembollenpakket van Bulbs4Kids! Ontdek samen met de leerlingen de kleurrijke wereld van bloemen op een interactieve en leerzame manier. Wees er snel bij, want er zijn slechts 450 pakketten voor Nederlandse basisscholen beschikbaar. Waarom meedoen? 🌿 Groen is gezond: Steeds meer onderzoek toont […]

Laat jouw leerlingen kennismaken met de magie van bloembollen dankzij het gratis bloembollenpakket van Bulbs4Kids! Ontdek samen met de leerlingen de kleurrijke wereld van bloemen op een interactieve en leerzame manier. Wees er snel bij, want er zijn slechts 450 pakketten voor Nederlandse basisscholen beschikbaar.

Waarom meedoen?

🌿 Groen is gezond: Steeds meer onderzoek toont aan dat contact met de natuur een positieve invloed heeft op de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Laat jouw leerlingen creatiever, slimmer en fitter worden door ze te laten spelen en leren met bloembollen.

🌸 Ontdek en beleef: Het Bulbs4Kids-pakket bevat alles wat je nodig hebt om op een educatieve manier de groei van bloembollen naar prachtige bloemen te ervaren. Van verschillende soorten bloembollen tot schepjes, plantenstekers, werkboekjes en docentenondersteuning; jouw groep staat een bloeiend avontuur te wachten!

🏆 Doe mee aan de wedstrijd: Maak het planten van bloembollen nog spannender door deel te nemen aan onze foto- en videowedstrijd! Wie weet wint jouw groep wel de felbegeerde Gouden Bloembol 2025!

✍️Hoe inschrijven?

Het inschrijven voor Bulbs4Kids is eenvoudig. Schrijf je in, en ontvang in het najaar het bloembollenpakket, klaar om te planten. Wees er snel bij, want de pakketten vliegen de deur uit.

Let op:

  • Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar (groep 3 t/m 8),
  • Alleen beschikbaar voor basisscholen in Nederland,
  • Slechts één pakket per school beschikbaar, dus wees er snel bij, want op is op!
  • Het bloembollenpakket wordt komend najaar geleverd.
  • Vul alle gegevens zorgvuldig in en voorkom verkeerde of onvolledige adresgegevens.

🌿Maak van jouw schooltuin een bloemenparadijs en schrijf je vandaag nog in!🌷

Deel deze pagina:

WIN DE GOUDEN BLOEMBOL 2024
UPLOAD JE EIGEN FOTO/VIDEO