Wie doen er dit seizoen mee?

Afgelopen maanden hebben klassen zich in kunnen schrijven voor een Bulbs4Kids-pakket. Maar hoeveel klassen zijn het eigenlijk? En welke scholen doen er mee? Op een rijtje Binnen korte tijd hadden alle beschikbare pakketten een bestemming gekregen want er was grote interesse! En dat vinden we hartstikke leuk. Bulbs4Kids heeft alle deelnemende klassen op een rijtje […]

Afgelopen maanden hebben klassen zich in kunnen schrijven voor een Bulbs4Kids-pakket. Maar hoeveel klassen zijn het eigenlijk? En welke scholen doen er mee?

Op een rijtje

Binnen korte tijd hadden alle beschikbare pakketten een bestemming gekregen want er was grote interesse! En dat vinden we hartstikke leuk. Bulbs4Kids heeft alle deelnemende klassen op een rijtje gezet en op een landkaart aangegeven waar deze klassen zich bevinden. Een kijkje nemen? Dat kan hier.

  • 450 klassen hebben zich aangemeld voor Bulbs4Kids.
  • Dat betekent dat dit najaar 15.750 kinderen lekker naar buiten gaan om samen bloembollen te ontdekken, wat een feest!
  • Met zijn allen planten we 270.000 bloembollen in Nederland. Wat zullen de tuinen van de scholen er vrolijk uitzien komend voorjaar!

Wist je dat ook basisscholen uit Duitsland, Engeland, Zweden, Frankrijk en Canada aan Bulbs4Kids mee doen? In totaal zijn er 2.250 pakketten verdeeld en worden er 1.350.000 bloembollen geplant.

Deel deze pagina:

WIN DE GOUDEN BLOEMBOL 2024
UPLOAD JE EIGEN FOTO/VIDEO