Winnaars Gouden Bloembol 2022

In Nederland, Duitsland, Engeland, Canada, Frankrijk en Zweden zijn zes klassen de gelukkige winnaar van de Gouden Bloembol 2022. Deze award hebben zij gewonnen door mee te doen aan de bloembollencampagne Bulbs4Kids. Bulbs4Kids De zes klassen ontvangen De Gouden Bloembol 2022 omdat ze zich vorig jaar, samen met 2.250 andere klassen uit Nederland, Duitsland, Engeland, […]

In Nederland, Duitsland, Engeland, Canada, Frankrijk en Zweden zijn zes klassen de gelukkige winnaar van de Gouden Bloembol 2022. Deze award hebben zij gewonnen door mee te doen aan de bloembollencampagne Bulbs4Kids.

Bulbs4Kids

De zes klassen ontvangen De Gouden Bloembol 2022 omdat ze zich vorig jaar, samen met 2.250 andere klassen uit Nederland, Duitsland, Engeland, Canada, Frankrijk en Zweden, inschreven voor de bloembollencampagne Bulbs4Kids. Dit is een internationale campagne voor basisschoolkinderen, om hen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen.

Wedstrijd

Aan deelname aan de Bulbs4Kids-campagne zat een foto- en videowedstrijd verbonden, om het planten van de bloembollen nóg spannender te maken. Door het inzenden van foto’s en video’s maakten alle deelnemende klassen kans op de Gouden Bloembol 2022. Er zijn meer dan 1.000 inzendingen ingestuurd. Per land kon er maar 1 de gelukkige winnaar zijn. De winnende klassen zijn:

  • Nederland: IKC de Paradijsvogel (Groep 5 en 6) uit Vogelenzang
  • Duitsland: OGS August-Döhr-Schule (Klasse 1-4) uit Marl
  • Engeland: Roundwood primary (Class N-6) uit Harpenden
  • Canada: James McKinney Elementary School (Grade 1) uit Richmond
  • Frankrijk: École Notre Dame (CP – CE – CM) uit Lavoute-Chilhac
  • Zweden: Kättilsmåla skola (F-1) uit Karlskrona

De winnende klassen ontvangen de Gouden Bloembol Award 2022, een certificaat voor in de klas, een certificaat voor ieder kind om mee naar huis te nemen en een presentje.

IKC De Paradijsvogel

IKC De Paradijsvogel

OGS August-Döhr-Schule

OGS August-Döhr-Schule

Roundwood primary

Roundwood primary

James McKinney Elementary School

James McKinney Elementary School

École Notre Dame

École Notre Dame

Kättilsmåla skola

Kättilsmåla skola

Deel deze pagina:

WIN DE GOUDEN BLOEMBOL 2024
UPLOAD JE EIGEN FOTO/VIDEO