Winnaars Gouden Bloembol 2023

In Nederland, Duitsland, Engeland, Canada, Frankrijk en Zweden zijn zes klassen de gelukkige winnaar van de Gouden Bloembol 2023. Deze award hebben zij gewonnen door mee te doen aan de bloembollencampagne Bulbs4Kids. Bulbs4Kids De zes klassen ontvingen De Gouden Bloembol 2023 omdat ze zich vorig jaar, samen met 2.250 andere klassen inschreven voor de bloembollencampagne […]

In Nederland, Duitsland, Engeland, Canada, Frankrijk en Zweden zijn zes klassen de gelukkige winnaar van de Gouden Bloembol 2023. Deze award hebben zij gewonnen door mee te doen aan de bloembollencampagne Bulbs4Kids.

Bulbs4Kids

De zes klassen ontvingen De Gouden Bloembol 2023 omdat ze zich vorig jaar, samen met 2.250 andere klassen inschreven voor de bloembollencampagne Bulbs4Kids. Dit is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om hen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen.

Wedstrijd

Aan deelname aan de Bulbs4Kids-campagne zat een foto- en videowedstrijd verbonden om het planten van de bloembollen nóg leuker te maken. Door het inzenden van foto’s en video’s maakten alle deelnemende klassen kans op de Gouden Bloembol 2023. Er zijn  meer dan 1.000 inzendingen ingestuurd. Per land kon er maar één de gelukkige winnaar zijn.

De winnende klassen zijn:
•    Nederland: WSKO Verburch-hof, Poeldijk
•    Duitsland: Schillerschule, Rüsselsheim am Main
•    Engeland: Rolph Church of England Primary School, Clacton-on-Sea
•    Frankrijk: Ecole et Collège La Salle Saint Bernard, Bayonne
•    Zweden: Villanskolan, Ängelholm
•    Canada: Mamquam Elementary School, Garibaldi Highlands BC

De winnende klassen ontvangen de bokaal De Gouden Bloembol Award 2023, een certificaat voor in de klas, een certificaat voor ieder kind om mee naar huis te nemen en een cadeautje.

Inschrijven nieuw seizoen

Ook meedoen aan Bulbs4Kids? De inschrijving voor het nieuwe seizoen van Bulbs4Kids is geopend en er zijn nog pakketten beschikbaar. Leerkrachten kunnen hun groep hier inschrijven voor een gratis bloembollenpakket. Zij krijgen hier een bevestiging van en ontvangen in het najaar, als het plantseizoen begint, het Bulbs4Kids-bloembollenpakket.

Let wel op, aan deelname zijn voorwaarden verbonden;

  • enkel beschikbaar voor kinderen van 6-12 jaar (groep 3 t/m 8),
  • alleen voor basisscholen in de deelnemende landen,
  • er wordt één pakket per basisschool weggegeven, en op is op.

Deel deze pagina:

WIN DE GOUDEN BLOEMBOL 2024
UPLOAD JE EIGEN FOTO/VIDEO